Elektrische palletstapelaar

Lege pallets kunnen veel kostbare ruimte innemen op uw opslagterrein. Met onze elektrische palletstapelaar hebt u voor dit probleem de oplossing in handen. U kunt nu pallets stapelen met een snelheid van  maar liefst 6 pallets per minuut.

Elke ondernemer die zijn producten op pallets vervoerd of aangeleverd krijgt, kent het probleem: de lege pallets worden niet netjes opgeborgen. Ze liggen in de weg, nemen kostbare ruimte in beslag en kunnen een bron van ergernis zijn.

Elektrische palletstapelaar

Dankzij onze elektrische palletstapelaar ruimt u deze pallets nu gemakkelijk en snel op. De pallets worden kaarsrecht gestapeld, waardoor de stapel pallets stevig staat en niet om zal vallen. Tot welke hoogte u wilt pallets stapelen is uw keus: dit is instelbaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de specificatie van de elektrische palletstapelaar

Geen storing bij elektrische palletstapelaar

Onze elektrische palletstapelaar kan elk formaat pallets aan, want ook de breedte is instelbaar. Om storingen te voorkomen is de werking en de bouw van de machine kinderlijk eenvoudig gehouden. Toch gaat het pallets stapelen heel nauwkeurig en precies.

Elektrische palletstapelaar bij Elté Metaalbewerking

Elté Metaalbewerking heeft sinds 1999 innovatie en klantgerichtheid als kernwaarden. Deze kernwaarden zorgen ervoor dat er steeds oplossingen worden uitgevonden waar u echt iets aan heeft. Zoals ook deze elektrische palletstapelaar.

U stapelt nu uw pallets kaarsrecht op en ruimt ze eenvoudig op in uw magazijn.  Elté Metaalbewerking, wij maken het allemaal. Bekijk onze producten.

Tijd, geld en ergernis besparen met de aanschaf van onze elektrische palletstapelaar?

Vraag offerte op |  Neem contact op over een demonstratie

 

De elektrische palletstapelaar van Elté Metaal