Over Elté Metaalbewerking

Oprichting en bedrijfsactiveiten

Elté Metaalbewerking B.V. werd opgericht in 1999 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip op het gebied van het vervaardigen en monteren van klein constructiewerk in zowel aluminium, rvs als staal. Op onze productpagina vind u een greep uit de door ons geleverde producten.

Sinds de oprichting van het bedrijf hebben wij een reputatie opgebouwd van betrouwbaarheiddegelijkheid en vakmanschap. Eigenschappen die de goede naam van het bedrijf tot op heden ondersteunen.

In grote lijnen zijn de activiteiten van de onderneming onder te brengen in klein-constructie, in alle mogelijke variëteiten en het vervaardigen van designpoorten en stalen (binnen)deuren.

Elté Metaalbewerking B.V. beschikt over een goede geoutilleerde werkplaats en een modern machinepark waar onze medewerkers garant staan voor kwaliteit, flexibiliteit en vakmanschap. Elté Metaalbewerking B.V. ontwerpt en tekent in eigen beheer de te maken opdrachten. Hiermee krijgt u vóór wij gaan produceren altijd een duidelijke preview van het eindproduct.

Sterke punten van onze onderneming zijn:

  • Oplossingen op maat
  • Innovatief
  • Klantgericht werken
  • Flexibiliteit