Metaalbewerking

Op zoek naar een metaalbewerker? Elté Metaalbewerking uit Veen maakt metaalprojecten op maat. Wat u ook bedenkt: wij kunnen het maken.

Elté Metaalbewerking staat bekend om haar innovatieve machines en metalen producten. De liefde voor metaalbewerking zit ons in het bloed. Al onze metalen hekkenmetalen trapleuningenmetalen terrashaardenmetalen binnenkozijnen en metalen balkonhekken zijn zorgvuldig geproduceerd, met oog voor detail en liefde voor het vak.

Klein-constructie en machinebouw

In grote lijnen zijn de activiteiten van de onderneming onder te brengen in klein-constructie, in alle mogelijke variëteiten en  machinebouw vooral voor de palletindustrie. Elté Metaalbewerking beschikt over een goede geoutilleerde werkplaats en een modern machinepark waar onze medewerkers garant staan voor kwaliteit, flexibiliteit en vakmanschap. Wilt u een product dat niet standaard te verkrijgen is? Behalve ons eerder genoemde metaalproducten, produceren we ook op maat. We ontwerpen en tekenen in eigen beheer de te maken opdrachten en speciaalmachines.

Benieuwd of we in uw behoefte kunnen voorzien?
Neem contact op

Waarom kiezen voor Elté Metaalbewerking?

Kiest u voor Elté Metaalbewerking, dan kiest u voor een betrouwbaar en ervaren metaalbewerker. Sinds 1999 zijn wij een begrip als het gaat om het vervaardigen en monteren van klein constructiewerk en machinebouw, zowel in staal als in roestvrijstaal.

Metaalbewerking precies zoals u het wilt!
Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan

Voorbeelden van metaalbewerking door Elté Metaal: