RVS terrashaard

Niets is zo lekker als op een mooie zomeravond een wijntje drinken bij uw eigen rvs terrashaard. Elté Metaalbewerking uit Veen maakt deze rvs terrashaard voor u op bestelling en in een door u gewenst formaat.

Met een rvs terrashaard hebt u niet alleen een lange warme zomeravond in het verschiet, maar ook een prachtig tuinornament waarmee u echt een statement maakt.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een terrashaard op uw terras? Neem contact op.

Rvs terrashaard

Onze prachtige rvs terrashaard bestaat uit een haard die geplaatst is in een steenkorf of grindkorf. De korf kan gevuld worden met stenen of grind naar keuze. Kies zelf de stenen die passen bij de inrichting van uw tuin.

De haard zelf is voorzien van een schoorsteen (buis) die de rook door de steenkorf naar boven afvoert. Hierdoor heeft u op het terras geen last van rook en kunt u zonder risico met uw goede kleren op het terras zitten. Onder de haard heeft u ruimte voor het opstapelen van houtblokken.

Kenmerken Rvs

Rvs (ook wel roest vrij staal genoemd) hierdoor is de kans heel erg klein dat de terrashaard gaat roesten. De terrashaard blieft hierdoor die strakke en cleane uitstraling houden.

Waarom Rvs terrashaard bij Elté Metaalbewerking?

Sinds 1999 is Elté Metaalbewerking gegroeid van een kleine metaalproducent naar een ervaren speler in de metaalbewerkingsbranche. We werken vanuit vier verschillende kernwaarden: Innoverendklantgerichtflexibel en we zorgen altijd voor oplossingen op maat. Als u een Rvs terrashaard zoekt voor uw terras, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Vraag ook naar de mogelijkheden voor een rvs terrashaard op maat voor uw tuin.

Offerte aanvragen | Maak een afspraak om de terrashaard te bekijken

 

Voorbeeld van een rvs terrashaard (meerdere uitvoeringen mogelijk):