Stalen binnendeur

Houdt u van een modern en strak interieur? Dan bevalt de prachtige stalen binnendeur van Elté Metaalbewerking u zeker. Onze stalen binnendeuren maken uw interieur opvallend en uniek.

In ons assortiment hebben we een stalen binnendeur met glazen en een licht HOP-profiel, maar we leveren ook stalen binnendeuren naar uw wens. Deze zijn speciaal gemaakt, zodat deze mooi in uw interieur past en aansluit bij de stijl van uw huis.

Een stalen binnendeur van Elté Metaalbewerking in uw kantoor of in uw privéwoning? Vraag offerte aan.

Stalen binnendeur

De stalen binnendeur van Elté Metaalbewerking is gemaakt van lichte HOP-profielen, die uw deur licht van gewicht, maar tegelijkertijd enorm stevig maken. Hoewel de deur oersterk is, oogt hij niet massief.

Wanneer u kiest voor een transparante deur, met (veiligheids)glas erin, ziet uw deur er ruimtelijk uit en laat hij bovendien licht door.

Stalen binnendeur op maat

De stalen transparante binnendeuren van Elté Metaalbewerking zijn op maat te bestellen. Zodat de deuren ook in uw huis passen en uw woonruimte een prachtige en stijlvolle look geven. Maar niet alleen deze stalen deuren zijn op maat te bestellen. U kunt met ons in gesprek om uw eigen stalen binnendeur te ontwerpen en vorm te geven.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw eigen stalen binnendeur? Neem contact op of vraag een offerte aan.

Waarom stalen binnendeur bij Elté Metaalbewerking

Elté Metaalbewerking is sinds 1999 uitgegroeid van een klein constructiebedrijf naar een ervaren toonzetter in de metaalbewerkingsbranche. We werken van uit vier verschillende kernwaarden: Innoverendklantgerichtflexibel en we zorgen voor oplossingen op maat.

Als u een betrouwbare stalen binnendeur wilt hebben, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Een stalen binnendeur van Elté Metaalbewerking in uw kantoor of in uw privéwoning? Neem contact op.

Offerte aanvragen | Neem contact op over een stalen binnendeur

 

Voorbeelden van een stalen binnendeur met glas: