Pallets stapelen

U kunt nu pallets stapelen met een snelheid van maar liefst 6 pallets per minuut. Lege pallets kunnen veel kostbare ruimte innemen op uw opslagterrein. Met onze palletstapelaar hebt u voor dit probleem de oplossing in handen. 

Elke ondernemer die zijn producten op pallets vervoert of aangeleverd krijgt, kent het probleem: de lege pallets. Ze liggen in de weg, nemen kostbare ruimte in beslag en kunnen een bron van ergernis vormen. Pallets stapelen is voor veel bedrijven onnodig nog een handmatige klus.

Pallets stapelen

Dankzij onze palletstapelaar ruimt u deze pallets nu gemakkelijk en snel op. De pallets worden kaarsrecht gestapeld, waardoor de stapel pallets stevig staat en niet om zal vallen. Tot welke hoogte u wilt pallets stapelen is uw keus: dit is instelbaar.

Pallets stapelen met de hand kost tijd en onnodig veel moeite. De palletstapelaar is een investering voor uw bedrijf, waar u en uw medewerkers van zullen profiteren.

Bekijk de specificatie van de palletstapelaar

Pallets stapelen zonder storingen

Onze palletstapelaars kunnen elk formaat pallets aan: ook de breedte is instelbaar. Om storingen te voorkomen is de werking en de bouw van de machine kinderlijk eenvoudig gehouden. Toch gaat het pallets stapelen heel nauwkeurig en precies

Waarom palletstapelaar bij Elté Metaalbewerking?

Sinds 1999 is Elté Metaalbewerking van een klein constructiebedrijf uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de metaalbewerkingsbranche. Innovatie, flexibiliteit en klantgerichtheid staan hoog in ons vaandel en we zorgen voor uw oplossingen op maat.

Tijdgeld en ergernis besparen met de aanschaf van een palletstapelaar?

Vraag offerte op | Neem contact op voor een demonstratie

 

Pallets stapelen wordt eenvoudig met de palletstapelaar van Elté Metaal