Palletstapelaars

Lege pallets kunnen veel kostbare ruimte innemen op uw opslagterrein. Met onze palletstapelaars hebt u voor dit probleem de oplossing in handen. De palletstapelaars stapelen uw pallets gemakkelijk op met maar liefst 6 pallets per minuut per machine.

Elke ondernemer die zijn producten op pallets vervoert of aangeleverd krijgt, kent het probleem: rondslingerende pallets. Ze liggen in de weg, nemen kostbare ruimte in beslag en zijn een bron van ergernis. Dankzij onze palletstapelaars ruimt u deze pallets nu gemakkelijk en snel op. De pallets worden kaarsrecht gestapeld, waardoor de stapel pallets stevig staat en niet om zal vallen. Tot welke hoogte u wilt stapelen is uw keus: dit is instelbaar.

Wilt u snel en makkelijk uw pallets opstapelen?
Vraag een vrijblijvende offerte aan voor palletstapelaars

Voordelen palletstapelaars

Een mooi bijkomend voordeel van het automatisch stapelen onze palletstapelaars is dat uw medewerkers niet zelf hoeven te tillen. Behalve dat dit een hoop tijdswinst oplevert, is het dus ook beter voor de gezondheid van uw medewerkers. Doordat dit proces geautomatiseerd is, voorkomt u onder andere rugklachten, splinters, vallende pallets en gekwetste handen en voeten.

Wilt u gebruik maken van onze palletstapelaars?
Vraag een vrijblijvende offerte aan

Onze palletstapelaars werken eenvoudig

Onze palletstapelaars kunnen elk formaat pallets aan, zelfs de breedte is instelbaar. Om storingen te voorkomen is de werking en de bouw van de machine kinderlijk eenvoudig gehouden. Toch is de palletstapelaar heel precies en nauwkeurig.

Tijdgeld en ergernis besparen met de aanschaf van palletstapelaars?
Vraag offerte op | Neem contact op voor een demonstratie

 

De palletstapelaar van Elté Metaal